Wij zoeken een fulltime fietsenmaker die zelfstandig kan werken

FIETSENMAKER

Standplaats
Wassenaar

Functieomschrijving
Functieomschrijving
Marco Tweewielers is al meer dan 30 jaar een begrip in Wassenaar. Wij willen ons onderscheiden op het gebied van service en klanttevredenheid. In verband met de uitbreiding van de werkzaamheden in onze drukke werkplaats is er plaats voor een zelfstandige fietsmonteur voor 40 uur per week. Deze zelfstandige monteur moet stressbestendig zijn, en volledig op eigen kennis en kunde kunnen functioneren.

ALLROUND MONTEUR:

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, gemotiveerde fietsmonteur. Als monteur ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor reparaties. De nadruk in onze werkplaats bestaat uit fietsen uit middelhoog segment, e-bikes, stadsfietsen, en trekking. Kennis van e-bikes en deze techniek is een vereiste. Als het nodig is help je tevens in de winkel met de verkoop van zowel fietsen als fietsaccessoires. Je bent commercieel ingesteld, helpt en informeert onze klanten bij hun keuze van de fietsen. Je bent oprecht in de klant geďnteresseerd en ziet elk contact als een kans om de relatie met de klant te versterken. Je hebt een vriendelijke instelling en een verzorgd voorkomen.

FUNCTIE EISEN:

– Verzorgend type met een vriendelijke en correcte houding naar onze klanten

– Focus op service en kwaliteit

– Kennis van verschillende e-bike systemen, naaf- en derailleurversnellingen is vereist

– Betreft een fulltime functie

WAT BIEDEN WIJ:

Een klein en hecht team van gemotiveerde collega’s in combinatie met een gezellige & informele werksfeer in een moderne winkel. De werktijden zijn van dinsdag t/m zaterdag van 8:30/13:00 en van 14:00/18:00 uur. Je hebt dus elke dag een volledig uur pauze! Op maandag zijn wij gesloten.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Marco Tweewielers

Kerkstraat 33

2242 HB Wassenaar

070-511 6946

Like ons op Facebook en volg Marco Tweewielers op Instagram!

Soort dienstverband: Voltijd

Functie-eisen
Zelfstandig fietsenmaker

Opleidingsniveau
LBO / MBO

Arbeidsvoorwaarden

Solliciteren?
070-511 6946

Terug

REAGEER

Marco Tweewielers
Kerkstraat 33
2242 HB Wassenaar
Tel.: (070) 511 69 46
Fax: (070) 514 63 51

Meer informatie