OMSCHRIJVING

De Scott Addict RC 30 is een echt racemonster waar jij veel plezier aan gaat beleven.

Snel, sneller, snelst
Scott heeft een fiets ontworpen die uitblinkt in snelheid. Een frame gericht op snelheid, hoogwaardige versnellingen en krachtige remmen, maken dit een uitstekende fiets.

Ben jij op zoek naar een racefiets, waarmee jij je fietsmaatjes makkelijk kan verslaan. Kom dan eens zeker eens kijken naar de Scott Addict RC 30.
Technologie
Snel frame
De basis van Scott Addict RC 30 is een licht en stijf carbon frame. Samen met een agressieve geometrie zorgt dit voor optimale rijeigenschappen en direct stuurgedrag. De kabelgeleiding loopt volledig door het frame, zo liggen de kabels goed beschermd tegen weersinvloeden. Ook zorgt de geïntegreerde kabelgeleiding voor weinig luchtweerstand en een goede aerodynamica. Voor net dat extra beetje comfort heb je op deze Scott de beschikking over een carbon voorvork. Deze voorvork dempt de ergste trillingen uit de weg, zo kun jij comfortabel en op hoge snelheid je kilometers maken.

Snel en elektrisch schakelen
Deze racefiets is uitgerust met de SRAM Rival eTap groepset. Met deze groepset schakel je elektrisch, waardoor je heel precies en snel kunt schakelen. Mocht je fiets wat vies zijn geworden tijdens je rit, kun je goed blijven schakelen met het elektrisch schakelmechanisme. Je hebt 24 versnellingen met een zeer ruime cassette. Dit zorgt ervoor dat jij een groot versnellingsbereik hebt, zodat jij ook de sprintjes bergop met gemak wint. Remmen doe je met de hydraulische schijfremmen van dezelfde groepset. Deze remmen hebben een enorme remkracht en zijn eenvoudig te moduleren. Daarnaast kun je ook op een nat wegdek blindelings vertrouwen op deze remmen.

Tubeless rijden
De wielen die op deze fiets zitten zijn de Syncros RP 2.0 Disc. Deze wielen bieden veel grip en een goede aerodynamica. Daarnaast heb je de mogelijkheid om met een aanpassing tubeless te gaan rijden. Tubeless rijden verkleint de kans op een lekke band, bovendien verlaagt het je rolweerstand. Zo fiets jij die kilometers nog sneller weg.


Beschikbaar Artikelnr.: 28166
Soort: Racefiets
Frame: Uni
Framehoogte: 58 cm
Wielmaat:
Kleur: Black mat / prism
Gewicht:
Modeljaar: 2022 (nieuw)
Garantie:

Klein Tweewielers B.V.
Burg. de Zeeuwstraat 41
3281 AD Numansdorp
Tel: (0186) 65 39 00
E-mail: info@kleintweewielers.nl
Website: //www.kleintweewielers.nl Deze link opent een nieuw venster...

Wenst u meer informatie over deze Scott Addict RC 30 ?
Vul onderstaand formulier in en klik op de knop "Verzenden". Klein Tweewielers B.V. zal dan contact met u opnemen.

[De velden met een * zijn vereist]

 

 


PDF Printkaart   Doorsturen   Alle fietsen van deze winkel tonenBIJ DEZE FIETS


Fabrikant / importeur:
Scott Europe
http://www.scott-sports.com

PDF Printkaart
Klik hier om een printkaart in PDF-formaat te downloaden die u vervolgens kunt bekijken en afdrukken.

Doorsturen
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.

Alle fietsen van deze winkel
Bekijk alle fietsen van Klein Tweewielers B.V..

Financiering