OMSCHRIJVING

BSP Voyager Belt dames 50cm N8 zwart mat Dames Fiets 2020

De type naam zegt het al: deze uitvoering van de Voyager is voorzien van een belt aandrijving. Hiervoor is gekozen voor één van de meest betrouwbare systemen, namelijk de Gates CDX. Voor de afmontage is gekozen voor topkwaliteit, zo is de Voyager Belt voorzien van mooie verlichting, Shimano MT200 hydraulische schijfremmen, een fijn gel zadel en lichtlopende Schwalbe Marathon banden.

Voor de onderhoudsarme beltdrive gebruiken wij de CDX Belt van Gates: deze is door de toevoeging van carbon oerdegelijk en gaat ook vele kilometers mee.

De beltdrive is een kunststof aandrijfriem die vooral bekend is bij sportieve fietsen, maar tegenwoordig is de riemaandrijving ook op steeds meer stadsfietsen te vinden. De grote voordelen van een riemaandrijving versus ketting zijn:

Hij gaat tot vier keer langer mee dan een traditionele ketting. Er is minder wrijving, dus de fiets fietst lichter en makkelijker. Hij maakt minder geluid tijdens het fietsen. Er is nauwelijks onderhoud nodig. Hij hoeft niet gesmeerd te worden, dus nooit meer vieze handen. Hij kan niet roesten. De kettingkast is overbodig omdat je niet met je broek in de ketting vast kunt komen te zitten en de beltdrive niet bang is voor een beetje regen of viezigheid

De beltdrive ziet er daarnaast ook gewoon heel mooi uit.

Bij BSP gaan we voor de Shimano MT-200 hydraulische schijfremmen. Hiermee ben je verzekerd van een grote remkracht welke ook fijn te doseren is.

De SHIMANO MT200 hydraulische schrijfrem is ideaal voor deze BSP fiets en heeft sterke remkracht, zonder dat u veel kracht hoeft te zetten. De bediening is gemaakt voor grote- en kleinere handen. De schrijfrem is ontworpen voor een zeer betrouwbare remprestatie met minder geluid.

€ 1.199,-
Prijs per maand klik hier

Beschikbaar Artikelnr.: 249192
Soort: Stadsfiets
Frame: Dames
Framehoogte: 50 cm
Wielmaat: 28"
Kleur: Zwart Mat
Gewicht:
Modeljaar: 2020 (nieuw)
Garantie: 24 maanden garantie

Aangesloten bij BOVAGWijbinga "de Fietsspecialist"
Nicolaas Beetsstraat 1
7901 KH Hoogeveen
Tel: (0528) 27 63 22
E-mail: info@wijbingadefietsspecialist.nl
Website: //www.wijbingadefietsspecialist.nl Deze link opent een nieuw venster...

Wenst u meer informatie over deze BSP Voyager Belt N8?
Vul onderstaand formulier in en klik op de knop "Verzenden". Wijbinga "de Fietsspecialist" zal dan contact met u opnemen.

[De velden met een * zijn vereist]

 

 


PDF Printkaart   Doorsturen   Alle fietsen van deze winkel tonenBIJ DEZE FIETS


Fabrikant / importeur:
BSP Bikes
http://www.bsp-fietsen.nl

PDF Printkaart
Klik hier om een printkaart in PDF-formaat te downloaden die u vervolgens kunt bekijken en afdrukken.

Doorsturen
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.


Financiering