Voor onze werkplaats zijn we op zoek naar versterking. Sleutel jij graag aan fietsen, zoek jij een parttime of fulltime job en wil je werken bij de mooiste/grootste fietsenzaak van Uden en omstreken? Dan zoeken we jou!

FIETSMONTEUR/FIETSTECHNICUS

Standplaats
Uden

Functieomschrijving
Onder het genot van een kopje koffie bespreek je met je collega’s de planning van de dag door. Daarna ga je aan de slag met de reparaties van high end race fietsen tot de exclusiefste E-bikes die voor vandaag gepland staan.
De eerste ‘tussendoortjes’ komen binnen. Dat kan zijn: een lekke band van mevr. Balen die onderweg was naar haar werk of een wielrenner die zijn ketting gebroken heeft. Je schakelt snel van je grote beurt naar het lekke bandje van mevr. Balen en net als alle andere fietsen krijgt ook deze maximale aandacht. Je rekent zelf met mevr. Balen af en gaat weer verder aan de beurt.
De lunch: In onze gezellig keuken, bak je tosti’s, warm je je hutspot van gisteren op of eet je je boterhammen. 1x in de week halen we warm eten bij ‘’koken met Hedwig’’, Lekker!
De rest van de middag is er zoals altijd veel afwisseling. Nieuwe fietsen rijklaar maken, een servicebeurt, een schaderapport op stellen en zeker niet onbelangrijk je houdt je werkplaats netjes schoon.

Functie-eisen
- Een MBO-diploma als fietsmonteur is fantastisch, maar geen pre.
- Je hebt affiniteit met producten in de rijwielbranche.
- Je hebt technisch inzicht.
- Je kunt werken onder druk.
- Je werkt oplossingsgericht.
- Je werkt gestructureerd en kunt zelfstandig werken.
- Je werkt graag samen in een team.
- Je bent kritisch op jezelf.

Opleidingsniveau
LBO / MBO

Arbeidsvoorwaarden
-    Een professionele en comfortabele werkplek
-    Werken met prachtige producten en materialen
-    Werken met gepassioneerde, collega’s en in een sociaal team
-    Ruimte voor (bij)scholing/opleiding
-    Goede arbeidsvoorwaarden
-    gezellig bedrijfsuitje

Solliciteren?
Is je interesse gewekt, ben jij degene die we zoeken en wil je super graag ons team komen versterken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en je motivatie via de sollicitatieknop.

Terug

REAGEER

Fietsspeciaalzaak Willems en Verstegen
Loopkantstraat 23 B
5405 NB Uden
Tel.: (0413) 24 66 00
Fax:

Meer informatie