In 16 jaar is Vossebeld Elektrische Fietsen uitgegroeid tot expert in de regio voor e-bikes. We vinden het belangrijk dat mensen het beste advies krijgen met een eerlijke prijs. Daarom hebben we alleen maar merken staan van hoogwaardige kwaliteit. Om aan de grote vraag te blijven voldoen zoeken wij een echte fietsliefhebber die uit wil groeien tot specialist. Ben jij de topper die wij zoeken?

E-BIKE SPECIALIST (VERKOPER-MONTEUR)

Standplaats
Rekken

Functieomschrijving
Jij wordt een onmisbare collega in de werkplaats én winkel. In de winkel neem je de tijd om klanten goed te adviseren over de keuze voor een elektrische fiets. Tussen de verkoop door werk je mee in de werkplaats. In de werkplaats neem je onderhoudsbeurten aan en denk je mee over de planning. Daarnaast werk je ook mee aan de fietsen waar mogelijk. Je krijgt bij ons alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Dat betekend dat wij samen kunnen spreken over de bedrijfsvoering en benieuwd zijn naar jouw ideeën. Ook is het mogelijk om cursussen te volgen, op technisch gebied of over verkoop.

Vossebeld Fietsen is begonnen in 2005, nu 16 jaar later is Vossebeld een expert in de omgeving op het gebied van elektrische fietsen. Dat betekent dat we alleen maar merken hebben staan die van hoogwaardige kwaliteit zijn. Zo kunnen we met een gerust hart 5 jaar garantie op nieuw gekochte fietsen geven. Ook in de werkplaats trekken we dit door, onze slogan is niet voor niks “want uw fiets heeft ook gevoel”. Met een klein team van alleen maar leuke mensen gaan we elke dag met plezier naar ons werk.

Functie-eisen
Wat vragen we van je?
• Ervaring als monteur
• Ervaring met verkoop
• Pre als je Duits spreekt, niet verplicht

Opleidingsniveau
LBO / MBO

Arbeidsvoorwaarden
Wat wij jou bieden?
• Prettige werksfeer en afwisseling in je werk
• Werken met alleen hoogwaardige e-bikes
• Heel net salaris
• Alle mogelijkheden om je te ontwikkelen
• Intentie tot een vast contract (als het past, dan past het)

Solliciteren?
Wij komen graag met jou in contact! We ontvangen graag je cv of een brief per mail: info@vossebeldfietsen.nl. We doen altijd even een berichtje binnen drie werkdagen, en misschien ben jij wel onze nieuwe top verkoper en collega.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Kijk op: www.vossebeldfietsen.nl/werken-bij-vossebeld-fietsen/

Terug

REAGEER

Laurens Vossebeld Fietsen
Den Borgweg 16
7157 BR Rekken
Tel.: (0545) 43 16 74
Fax:

Meer informatie