Bike totaal Thijs Brand is een moderne tweewielerwinkel van ruim 1000m2 in het oude centrum van Leidschendam. Vanuit deze winkel bedienen we niet alleen klanten uit Leidschendam-Voorburg en Leidschenveen maar ook klanten uit Den Haag, Wassenaar, Voorschoten, Rijswijk en Nootdorp weten ons te vinden. Wij verkopen uitsluitend A-merken en de merken Koga en Vespa hebben in onze winkel beide een eigen shop waarin deze exclusieve (brom)fietsen in een passende omgeving worden gepresenteerd. Wij zijn officieel dealer van Batavus, Gazelle, Koga, Loekie, Merida Puky, Sparta, Lovens en Urban Arrow.

LEERLING FIETSMONTEUR

Standplaats
Leidschendam

Functieomschrijving
Wij willen een jong talent de kans geven om ons mooie vak te leren. In onze winkel in Leidschendam is plaats voor een leerling fietstechniek die de BBL opleiding gaat volgen.

Kom je net van school, ben je geďnteresseerd in techniek en vind je het leuk om aan fietsen te sleutelen, dan bieden wij je de kans direct salaris te verdienen en een opleiding te volgen. Je gaat 1 dag naar school en werkt 4 dagen per week in onze moderne goed uitgeruste werkplaats.

Functie-eisen
Wat vragen wij:
•afgeronde VMBO opleiding
•2 rechterhanden
•een zelfstandige, flexibele en resultaatgerichte houding
•geen 9 tot 5 mentaliteit

Opleidingsniveau
Elementair / Basisonderwijs

Arbeidsvoorwaarden
Je gaat 1 dag naar school en werkt 4 dagen per week waarvoor je uiteraard salaris krijgt.

Solliciteren?
CV + motivatie naar dennis@thijsbrand.nl

Terug

REAGEER

Bike Totaal Thijs Brand
Damlaan 6
2265 AN Leidschendam
Tel.: (070) 327 92 02
Fax:

Meer informatie

Meer vacatures bij dit bedrijf:
ervaren fietsenmaker
fietsplezier adviseur m/v
ervaren fietsenmaker Zoetermeer