Wat bieden wij: •Een gezellig team van 14 collega's dat plezier heeft in het geven van eerlijk advies en onderhouden van fietsen voor onze klanten. •Bike totaal Thijs Brand is de toonaangevende fietsenwinkel in de regio die blijft groeien. Onze winkel in Leidschendam is een moderne ruim opgezette winkel met 1200m2 fietsplezier. •Er zijn diverse shop in shops waaronder de grootste Koga Quality store van de Haagse Regio •Ook zijn er shops voor race/atb en Brompton. •We hebben een moderne ruime werkplaats waar 8 vakmensen voor de fietsen van onze klanten zorgen. •Deze mannen zijn allemaal goed opgeleid en mede door hun kennisniveau zijn wij Shimano service centers. •Volledig geautomatiseerde werkplaats en voorraadbeheer •Wij zijn officieel dealer van Batavus, Brompton, Cortina, DutchID, Gazelle, Koga, Merida, Sparta, Urban Arrow en Lovens.

FIETSPLEZIER ADVISEUR M/V

Standplaats
Leidschendam

Functieomschrijving
Een baan in een fietsenwinkel is zeer afwisselend en uitdagend.
Er zijn steeds nieuwe ontwikkelingen in de fietsenbranche  en in onze winkel staat heel mooi assortiment A-merk fietsen en accessoires.
Wij verwachten dat je je verdiept in onze producten want om klanten goed te kunnen adviseren moet iedereen in de winkel voldoende kennis van en affiniteit met de producten hebt.
Wat is er tenslotte leuker dan een klant tevreden naar huis te zien fietsen?

Je adviseert onze klanten in de aanschaf van fietsen, kleding en accessoires. Verder zorg je dat binnenkomende onderdelen en accessoires in de computer worden ingeboekt en dat ze netjes in de winkel worden gepresenteerd.

Functie-eisen
Je hebt affiniteit met fietsen en je kunt je enthousiasme overbrengen op de consument.

Opleidingsniveau
Geen vooropleiding / Onbekend

Arbeidsvoorwaarden
Onze werkweek is dinsdag t/m zaterdag dus ons weekend is zondag en maandag.

Solliciteren?
Graag je CV + motivatie mailen t.a.v. Dennis Brand dennis@thijsbrand.nl

acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Terug

REAGEER

Bike Totaal Thijs Brand
Damlaan 6
2265 AN Leidschendam
Tel.: (070) 327 92 02
Fax:

Meer informatie

Meer vacatures bij dit bedrijf:
ervaren fietsenmaker
leerling fietsmonteur
ervaren fietsenmaker Zoetermeer