Handige links

Hier vindt u interessante links naar bijv. fietsroutes, fietsvakantie, fietsnieuws, fietsclubs, tijdschriften, startpagina's voor fietsers, etc.
De links openen zich in een nieuw venster.


Fietsinformatie

Fietsenpagina.nl, alles over fietsen Deze link opent een nieuw venster...
Fietpagina.nl, voor al uw interesses over fietsen en de fiets zelf. Deze website barst van de informatie over fietsen, fiets routes, fietsgeschiedenis en nog veel meer. Ook vindt u hier informatie die u nuttig kunt gebruiken bij het uitkiezen van een fiets!

Stichting Landelijk Fietsplatform Deze link opent een nieuw venster...
Coördinatiepunt voor promotie en belangenbehartiging van het recreatieve fietsen in Nederland. O.a. de ANWB, Fietsersbond, NTFU en RAI/Stichting Fiets! zijn hierin vertegenwoordigd. Het Fietsplatform heeft een netwerk van Landelijke Fietsroutes (LF-routes) ontwikkeld. Verder is het de samensteller van de Fietsideeënkaart.


Fietsreizen / reportages

Onderweegs in Italië Deze link opent een nieuw venster...
Passie voor Italië is wat Onderweegs drijft, en dat willen wij delen. Laat u meenemen in ons Bel Paese (mooi land) met de fietsvakanties die wij met zorg hebben samengesteld voor u.

ON26 fietsen, reizen en fotografie Deze link opent een nieuw venster...
Ontstaan door passie van fietsen, reizen en fotografie. Een site vol Mountainbike- en fietsfotografie uit alle delen van de wereld.


Fietsroutes

Fietsen in Nederland: de mooiste fietsomgevingen in Nederland Deze link opent een nieuw venster...
Het is geen nieuws dat Nederland een van de fietsvriendelijkste landen ter wereld is. De fietspaden zijn perfect voor zomerse uitstapjes en bijna elke bezienswaardigheid in Nederland is omringd door goed onderhouden fietspaden, wat betekent dat fietsers nooit ver weg zijn van hun volgende fietsavontuur. Ons kleine kikkerlandje telt zo’n 35.000 km aan fietspaden die immens populair zijn bij zowel toeristen als de lokale bevolking en niet alleen voor de zeer fitte of sportieve fietsers. Van zandduinen en kastelen tot windmolens en tulpenvelden, we stellen drie prachtige fietsomgevingen met de mooiste landschappen van Nederland voor.

Mooi Friesland Deze link opent een nieuw venster...
Wie wel eens in Friesland of Fryslân is geweest weet hoe mooi de natuur in deze provincie is. Fietsen in Friesland is daarom ook een bezigheid die niet snel zal vervelen! Geniet van het platteland, ga door de bossen of pak een fietstocht langs de meren.

RoutesInBrabant.nl Deze link opent een nieuw venster...
Het startpunt voor een mooie fietstocht door het Brabantse landschap of lekkere wandeling op de hei. Ook voor een mooie mountainbike-, ruiter- of vaarroute kun je hier terecht.

Maastricht-Biking Deze link opent een nieuw venster...
Maastricht-Biking is een klein en vriendelijk bedrijf dat is gespecialiseerd in Mountain-Bike tochten, fietsweekenden en fietsvakanties in de wijdere omgeving van Maastricht.


Fietsvakantie

Goed voorbereid op fietsvakantie Deze link opent een nieuw venster...
Tips voor uw fietsvakantie

Bed & Bike Deze link opent een nieuw venster...
Vergelijk accommodaties voor fietsers in Europa. Deze accommodaties zijn speciaal ingericht om wielrenners, mountainbikers en recreatiefietsers met of zonder E-bike. Deze fietsaccommodaties bieden verschillende faciliteiten aan zoals fietsverhuur, fietsenstallling, wasserette en nog veel meer om een leuke fietsvakantie te hebben.


Organisaties

50plusplein.nl Deze link opent een nieuw venster...
Welkom op 50plusplein, een website toegesneden op informatie voor 50 plussers.

Fietsdiensten.nl Deze link opent een nieuw venster...
Fietsdiensten.nl wil het gebruik van de fiets voor het vervoer van goederen en personen bevorderen. Fietsdiensten.nl wil aantonen dat de fiets een goed alternatief is voor gemotoriseerd vervoer. In de binnenstad is de fiets vaak net zo snel of zelfs sneller dan de auto en in elk geval vriendelijker voor mens en milieu. Door meer gebruik te maken van de fiets blijft de stad leefbaar en bovendien toegankelijk voor het noodzakelijke autoverkeer.


Heeft u zelf een interessante, informatieve link die een vermelding waard is?
Meld deze dan aan. (De redactie behoudt zich het recht voor irrelevante links niet te verwerken).

Meer info...
Winora Tria N8 REM 400W 8 versnellingen met Hydraulische schijfremmen en + remnaaf
Nieuwe elektrische fiets, dames, 56cm
€ 2.999,- € 2.249,-

Meer info...
Specialized Diverge E5 Comp
Nieuwe gravelbike, uni, 0cm
€ 2.700,-


Meer info...
Cortina U4 Transport
Gebruikte stadsfiets, heren, 56cm
€ 395,-

Meer info...
Giant Adelaide
Gebruikte stadsfiets, heren, 60cm
€ 395,- € 295,-

Meer info...
Popal Bela Cruise met Terugtraprem
Gebruikte kinderfiets, meisjes, 16"
€ 90,-