Branche: Groot- en detailhandel
Vakgebied: Techniek
Type: Fulltime
Referentie: 230120WS
Standplaats: Breda

Voor onze winkel aan de Tuinzigtlaan 22 te Breda zijn wij opzoek naar een monteur (verkoopmedewerker).

MONTEUR , RUIME ERVARING MET E-BIKES , MTB EN RACE


Referentie: 230120WS

Standplaats
Breda

Functieomschrijving
Omschrijving
Binnen deze functie bestaan je voornaamste werkzaamheden uit het repareren  en afleveringsklaar maken van fietsen in de werkplaats. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen en afhandelen van binnenkomende reparatiefietsen. Zodoende draag je zorg voor de after-sales.
Als verkoopmedewerker bepaal je de behoefte van de klant en vorm je met de rest van het team het gezicht van de winkel. Hier draag je zorg voor het juist informeren en adviseren van de consument.

Functie-eisen
Eisen
Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld, een representatieve uitstraling is vanzelfsprekend. Daarnaast ben je een teamspeler, maar kan je ook zelfstandig werken wanneer nodig. Ervaring in het repareren van normale fietsen maar ook e-bikes,MTB en racefietsen is een pré. Daarnaast is het gewenst dat u bekend bent met het verkoopproces van fietsen. Affiniteit met fietsen en bijbehorend enthousiasme zien we graag.

Opleidingsniveau
LBO / MBO

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden
Salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding. Werkdagen zijn van dinsdag t/m zaterdag. Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team in een prettige werkomgeving.

Solliciteren?
Contact
Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en cv naar info@louisvandijkfietsen.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie Monteur (/Verkoopmedewerker)’. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen kunt u contact opnemen met Corné van Dijk via 076 - 521 71 48.

Terug

REAGEER

Louis van Dijk Fietsen
Tuinzigtlaan 22
4814 JE Breda
Tel.: (076) 521 71 48
Fax:

Meer informatie